密码极客

Seksuele voorkeuren van mannen en vrouwen

密码朋克密码朋克 2021-08-23 25 次 收藏0

Seksuele voorkeuren van mannen en vrouwen

De zinsnede "mijn smaak is zeer specifiek" uit de film "50 tinten grijs" betreft een persoon, omdat de seksuele voorkeuren zijn individuen. Of erotische voorkeuren van vrouwen en mannen verschillen? Hoe om uit te vinden wat er partner in bed liefdes, de beroemde psycholoog Mikhail Labkovsky en Personnel coach Yaroslav Samoilov verklaard.

Men's seksuele voorkeur

Het leven van mensen is moeilijk voor te stellen zonder seks. Intieme relaties voor de meesten van hen op hetzelfde moment en een manier van demonstreren de kracht en de bron van plezier. Op hetzelfde moment, kan de belangen en wensen in bed in vertegenwoordigers van de sterke geslacht verschillen aanzienlijk.

Volgens de psycholoog Paul Barsten, maak dan een idee over de horoscoop zal helpen. Bijvoorbeeld, mannen Aries aanbidden experimenten in bed en wacht bij een partner heldere emotionele reactie op de liefde spelletjes. Twins zijn meer conservatieve en bewaard in de keuze van de poses, geslacht zetels, sexy speelgoed.

Hoe te voldoen aan een man in bed: tips en manieren

Degenen die niet geloven in horoscopen kan een intieme leven van een partner ideaal te maken, herinneren een aantal regels. Wat voorkeuren in seks bij mannen? Ondanks de diversiteit van seksuele interesses, de meeste mannen liever in bed:

 • leidende posities. Vertegenwoordigers van de sterke geslacht willen gedragen in een love game. Soms zijn ze klaar om seks in poses waarin de vrouw ligt op de top hebben, maar in de meeste gevallen de voorkeur wordt gegeven aan de posities waarin de man domineert.
 • Diversiteit. Niemand wil de liefde alleen elke dag in een zendingshouding maken. Volgens de psycholoog Maria Kravchuk, om de partner een real genot te leveren, is het belangrijk om liefdesspellen te diversifiëren, intriges aan hen toe te voegen, bijvoorbeeld met behulp van seksuele ondergoed of thematische rollenspellen.
 • Tactiel contact en overvloed zacht. Er is een mening dat een man klaar is voor seks altijd en overal, maar velen van hen waarderen het voordeel niet minder dan seksuele geslachtsgemeenschap zelf. Volgens de Personal Trainer Yaroslav Samoilov, houden mannen graag de partner aan. Bovendien hebben ze wapens, kussen, erotische massage, stimulatie van erogene zones nodig. Prelude verlengt niet alleen plezier, maar helpt ook bij het vaststellen van een erectie.

Solshing: wat is het, regels en tips

 • Manifestatie van initiatief. Volgens de media psycholoog Mikhail Labkovsky is de mens belangrijk om zich welkom te voelen. Vrouwen moeten actief zijn, emoties tonen, van tijd tot tijd om het initiatief te nemen in liefdesspellen.
 • Openhartigheid. Mannen hebben nog niet geleerd om de gedachten van vrouwen te lezen, dus ze zullen blij zijn om te horen dat de partner tijdens de liefdesspellen ervaart. Wees eer in de uitdrukking van emoties en gevoelens, maar stop niet. Als de partner niet in staat was, is het niet nodig om het direct te verklaren.
 • Orale seks. Volgens de resultaten van een onderzoek uitgevoerd door Victoria Milaan dating is dit deel van Love Games van vitaal belang voor vertegenwoordigers van sterke seks. Voor het belang van orale seks zijn 68% van de onderzochte getrouwde mannen klaar om erop te veranderen of ermee te delen.

Hoe te begrijpen dat een man alleen seks nodig heeft: tekens

Seksuele voorkeuren van de meeste vertegenwoordigers van zwaar seks. Echter, volgens de auteur van het boek "jij op de een of andere manier. (Fundamentals van seksuele veiligheid) »Andrei Kurpatov, er zijn zeer originele uitzonderingen. Een man krijgt bijvoorbeeld alleen de studs van vrouwen, uniformen of seks op openbare plaatsen.

Wat de voorkeur heeft in seksvrouwen

Zoals de held van Mela Gibson bleek, het antwoord op de vraag "wat een vrouw wil?»Je kunt alleen in haar hoofd vinden. Echter, te wachten wanneer de wetenschappers de methode uitvinden om gedachten te lezen om een ​​dame plezier in bed te leveren, helemaal niet. Het is genoeg om attent te zijn voor partner en haar verlangens vervullen.

In het verleden overwogen vertegenwoordigers van zwakke gender ofwel onverzadigbare nymphomanks, of volledig verstoken van seksualiteit van wezens. Beide uitspraken zijn verre van https://simplythebestbaseball.com/impotentie-oorzaken-behandeling-en-preventie/ de waarheid. Als een situatie is eigenlijk?

De kwaliteiten van een vrouw waarvoor ze waardeert en liefde

Wat voorkeuren in seks bij vrouwen? Het grootste deel van het zwakke geslacht vertegenwoordigers te zoeken:

 • Geniet van kusjes. Vrouwen houden van kussen. Dit proces prikkelt en brengt ze tot extase, vooral als de partner niet vergeten om op haar nek en andere erogene zones te lopen. Voor veel vertegenwoordigers van zwakke vloer zijn kussen soms belangrijker dan seksuele geslachtsgemeenschap.
 • Om deel te nemen aan de scène uit de film, of liever, krijgen de studies uitgevoerd door de Universiteit van Indian University een deel van Caress and Cinema Romance. De vertegenwoordigers van de zwakkere seks begrijpen perfect dat de vorsten op witte paarden niet over de hele wereld springen, op zoek naar hun enige. Elk van hen zal echter een romantische datum voor kaarslicht en rozenblaadjes, resistente vloer slaapkamers waarderen.
 • Zet seks in een openbare plaats. Intieme nabijheid op de plaatsen die niet voor dit zijn toegewezen, prikkelt de jonge dame en geeft hen een bijzonder plezier.
 • Speel met objecten. De meeste vrouwen in het geheim wil gebruik handboeien, vakanties of bijvoorbeeld, oogverband. Met dergelijke speelgoed kun je macht demonstreren over een seksuele partner en het intieme leven diversifiëren.

Seks na een lange pauze: tips voor vrouwen en mannen

 • Om swingers te zijn. Vrouwen tegen een verandering, maar velen van hen fantaseren over de tijdelijke verandering van de partner.
 • Diversify Sex. Volgens de psycholoog Paul Rakov houden de zwakke vloervertegenwoordigers niet leuk als seks constant één scenario gaat. Zelfs als een vrouw van een bepaalde reeks houdingen houdt, in bed ermee van tijd tot tijd moet je experimenteren. Dit zal helpen om intieme nabijheid van helderder en te genieten van beide partners.

Intieme nabijheid is belangrijk voor de vertegenwoordigers van de zwakke geslacht als voor mannen. De seksuele fantasieën en voorkeuren van vrouwen zijn echter gericht op het verkrijgen van bepaalde emotionele reacties.

Seksuele voorkeuren van mensen individueel. Wat liefde standaard missionaris houdingen, anderen zijn klaar om dagelijks te experimenteren. Om partner plezier in bed te leveren, openlijk deze kwestie te bespreken met hem en ga verder met de praktijk.

Destructieve relaties: redenen en wat te doen

Leer meer over de eerste

Abonneer u en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto's, video's en andere uitsluitingen.

本文系作者个人观点,转载请注明出处!
喜欢 0
支付宝扫码打赏
微信打赏

上一篇:已是最新文章

下一篇:已是最后文章

相关文章

更多